{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Bu Sevgililer Günü aşk sende, o’nda, Koton’da… ❤️‍🔥

#LoveOnYou

Sevgililer Günü Stili ve Kombinleri

Sevgililer Günü “Love On You” özel koleksiyonuyla aşkın en trend hali sizi Koton’da bekliyor.
Sevgililer Günü “Love On You” özel koleksiyonuyla aşkın en trend hali sizi Koton’da bekliyor.

Koton bu yıl, Sevgililer Günü’ne özel “Aşk Sende, O’nda, Koton’da!” diyor. İlhamını aşktan alan hediye seçenekleri sunan Koton, kırmızının ve siyah rengin farklı tonlarını, romantik detaylarla bir araya getiriyor.

Her stile ihtişam ve romantik bir hava katan Koton Sevgililer Günü “LoveOnYou” koleksiyonu, şık bluzlar, pullu payetli elbiseler, sarılıp vakit geçirmek için rahat pijamalar ya da herkesin gecesine renk katacak iç çamaşırı seçenekleriyle sizleri bekliyor. Koleksiyon enerjisiyle Sevgililer Günü’nü bahane edip, kendinize özel bir hediye almanız için de başarılı alternatifler yaratıyor.


Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Tasarımlar; İdeal hediye seçenekleri yaratan ve şık görünümler sunan Koton, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz samimi bir akşam için olmazsa olmazları bir araya getiriyor.

En romantik duyguları kutlamak için tasarlanan mini elbise tasarımları, saten kumaşlar ve halter yaka detaylarıyla karşımıza çıkıyor. Midi ve mini elbise modelleri, Sevgililer Günü ilhamına yakışır nitelikte kırmızının pek çok farklı tonunu barındırıyor. Siyah ve kırmızının başrolde olduğu özel koleksiyon, romantik dakikalarınıza eşlik edecek büyük gül aplikeli kırmızı elbiseler ve stilinizi tamamlayacak aksesuarlarla size eşlik ediyor.

Tabii, romantik hediyelerin aynı zamanda pratik olamayacağını kim söyleyebilir. Bereler, ayakları sıcak tutmak için renkli havlu çoraplar, parfüm ve çantalar pratik hediye seçenekleri arasında yer alıyor.


İlhamını aşktan alan hediye seçenekleri sunan Koton, kırmızının ve siyah rengin farklı tonlarını, romantik detaylarla bir araya getiriyor.
İlhamını aşktan alan hediye seçenekleri sunan Koton, kırmızının ve siyah rengin farklı tonlarını, romantik detaylarla bir araya getiriyor.

Zamansız Siyahın Işıltısı; Koton Sevgililer Günü “LoveOnYou” özel koleksiyonu, zamansız siyahtan vazgeçmeyenleri de unutmuyor. Siyah kombinler, pullu payetli detaylarla Sevgililer Günü kombinlerine ışıltı katıyor. Siyahın büyüsüyle dokunan deri parçalar, şıklık ve zarafetin mükemmel bir birleşimi olarak iddialı görünümler yaratıyor.

Bol kesim palazzo pantolonlar, vücuda oturan straplez üstler, deri eldivenler ve mini siyah çantalarla farklı kombinler yaratabilir, fular, broş ya da şapka gibi aksesuarlarda kullanacağınız kırmızı detaylar ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Derin yırtmaçlı kruvaze siyah midi etekler, balıkçı yaka triko kazaklar ve göğüs hattına kadar inen kolyelerle ise ofisten romantik bir akşam yemeğine siyah kombinlerinizle hızlı bir geçiş yapmanıza olanak tanıyor.


Biraz kırmızı, biraz siyah, çok Koton, çok aşk!; Hem sevdiklerinin hem de kendi stiline şık bir dokunuş katacak Koton Sevgililer Günü hediye koleksiyonunda sayısız seçenek var. “Bir kombin sana, bir kombin o’na” sloganıyla sunulan Koton Sevgililer Günü “LoveOnYou” özel koleksiyonu ile aşkın en trend hali Koton’da sizleri bekliyor.

Farklı renklerde ve formlarda sayısız seçenek sunan Koton Sevgililer Günü koleksiyonu trend ve şık bir görünüm elde etmek isteyenlerin ilk adresi oluyor. Sizi özel hissettirecek, kombinlerinize konfor, neşe ve parıltı katacak tasarımlar sizi Koton mağazalarında ve Koton.com’da bekliyor.


“LoveOnYou” koleksiyonu, şık bluzlar, pullu payetli elbiseler, sarılıp vakit geçirmek için rahat pijamalar ya da herkesin gecesine renk katacak iç çamaşırı seçenekleriyle sizleri bekliyor.
“LoveOnYou” koleksiyonu, şık bluzlar, pullu payetli elbiseler, sarılıp vakit geçirmek için rahat pijamalar ya da herkesin gecesine renk katacak iç çamaşırı seçenekleriyle sizleri bekliyor.

İç Giyimde Havalı Parçalar; Modern, zarif ve zamansız parçalarıyla fark yaratan Koton iç giyim koleksiyonu ise Sevgililer Günü’nü sevdiklerinizi özel hissettirecek ve aşkınızı yansıtacak hediyelerle pekiştiriyor. Sevgililer Günü’nde Koton iç giyim tasarımları, sevgiyi ifade etmenin unutulmaz bir yolu olarak dikkat çekiyor.

Koton iç giyim koleksiyonu dantellerin ve satenlerin romantik kombinini gözler önüne seriyor. Kışkırtıcı aynı zamanda çarpıcı detaylarla öne çıkan Sevgililer Günü özel iç giyim koleksiyonu; zarif dantel sütyenler, gösterişli modeller veya seksi iç çamaşırları ile beğeni topluyor. Eğer feminen stilinizi vurgulamayı seviyorsanız; Sevgililer Günü’nde transparan parçaların iç giyim kombinlerinize dahil edebilir, saten kombinezonlar veya üstler ile blazer ceketlerinizi eşleştirebilirsiniz.


Havada Aşk Kokusu Var; Sevgililer Günü hediyesi erkek ve Sevgililer Günü hediyesi kadın seçenekleri arasında Koton parfüm çeşitleri de size aşkın ve ilhamın büyülü dünyasını sunuyor. Hayatınızın her anında size ve sevdiklerinize eşlik edecek Koton parfüm seçenekleri, romantizmi ve mistik bir atmosferi beraberinde getiriyor.

Romantizmi ve kişisel bakımı birleştirerek özel bir hediye seçeneği olarak öne çıkan Koton parfümler; her an size dair anıları çağrıştırıyor ve bu da hediyenizin unutulmaz olmasını sağlıyor. Heart Signature, Midnight Aura ya da Exotic Paradise gibi kadın parfümleri yanı sıra Full Moon, Black ve Ocean Wave gibi erkek parfümleri Koton parfüm çeşitleri arasında dikkat çekiyor.