{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Yeni sezonda da gardırobunuzda çizgililere yer açın!

Çizgili Basicler ve Çizgili Kombinler

Yıllar geçse de çizgili desenlerin şık ve zarif etkisi asla değişmiyor.
Yıllar geçse de çizgili desenlerin şık ve zarif etkisi asla değişmiyor.

Klasikler arasında yer alan ve zamansız stiller yaratan çizgili silüetler, 2024 modasına da yepyeni boyutlar kazandırarak defilelerde ve sokaklarda kendini gösteriyor. Çizgili elbiseler, gömlekler, kazaklar… Yeni sezonda da gardırobunuzda çizgililere yer açın!


Çizgilerin Tarihi; Çizgilerin kökeni antik medeniyetlere uzanıyor. Giyimlerinde ve dekorlarında çizgileri kullanan ilk toplumlardan biri Antik Mısırlılar. Çizgiler, tarih yolculuğunda zamanla Roma'ya ulaşıyor ve günümüzde hala popülerliğini korumaya devam ediyor.


Çizgilerin Sihirli Dünyası
Çizgilerin Sihirli Dünyası

Farklı vücut tiplerine uyum sağlama konusunda son derece başarılı olan dikey çizgiler, uzun bir siluet illüzyonu yaratarak olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlar. Doğru şekilde seçilen çizgili desenler, vücut şeklinizi dengeler. Çizgili desenlerin etkisini yükseltmek için vücudunuza uygun formlarda kesimler tercih etmeniz de önemli bir detay. Vücut hatlarını dengelemek için çizgi genişliğini de önemseyin. Aklınızda olsun, ince çizgiler genellikle kısa boylara, geniş çizgilerse uzun boylara daha çok yakışıyor.



Çizgili Stiller; Moda dünyasının klasikleri arasındaki siyah-beyaz çizgiler sade ve sofistike bir görünüm sağlarken, farklı renklerdeki çizgiler kombinlere enerjik ve eğlenceli bir hava katıyor. Renkli çizgilerin dikkat çekici etkisiyle stilinizi yaratırken unutmamanız gereken çizgili desenlerin bir kombinin odak noktası olduğu. Dengeyi yakalamak için tamamlayıcı parçalarınızı nötr renklerden ve düz modellerden yana kullanın.


Çizgili Kazakların Tam Zamanı
Çizgili Kazakların Tam Zamanı


Modası asla geçmeyecek çizgili kazaklar her sezon yeniden yorumlanıyor ve çeşitlilikte sınır tanımıyor. Çizgilerin kazaklarla yarattığı mükemmel uyumu kombinlerinizde kullanmanın tam da zamanı. Örneğin taytlar ve V yaka bir kazakla yakalayabileceğiniz şıklığa ve konfora hafta sonu buluşmalarında yer verebilirsiniz. Eğer kaban ve çizgili kazak kombinleri düşünüyorsanız siyah, gri veya bej renklerde klasik bir kabanı, bir balıkçı yaka çizgili kazakla kombinleyerek tarzınıza hareket katın! Bu kombini düz renkli bir pantolon ve topuklu botlarla tamamlayın. Rahat bir tarz için bir bomber ceket, kalın çizgili kazak ve skinny jeanle günlük stilinizi birkaç doz yukarıya taşımak da seçenekler arasında!


Çizgiler ve Dahası; Her çizginin farklı bir hikayesi ve bu parçaları kombinlemenin bambaşka yolları var. Sevdiğiniz parçaları karıştırıp eşleştirerek yepyeni görünümler yaratmak sizin elinizde. İster yaz aylarında hafif kumaşlardan yapılmış çizgili elbiseler ve eteklerle serin ve şık görünün, ister kış aylarında çizgili kazaklar, süveterler ve hırkalarla sıcaklığınızı koruyun. Vazgeçilmesi imkansız çizgili gömlekler, bu sezonun trendlerinden çizgili hırkalar, hem ofiste hem günlük hayatta kullanabilen çizgili ceketler ve dahası. Bu sezon Koton’un çizgili koleksiyonunda yer alan çizgili elbise, bluz, pantolon modelleri arasında ‘Bu parça tam benlik!’ diyeceğiniz parçaları yakalamak ve daha fazlasına ulaşmak için vakit kaybetmeyin.