{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Pileli Etek: Feminen ve Modern Bir Stil Çizgisi

Pileli Etek Stili ve Pileli Etek Modelleri

Okul hatıralarımızın unutulmaz detayı pileli etekler, günümüzde modern ve feminen bir stil tavrının kapısını aralıyor.
Okul hatıralarımızın unutulmaz detayı pileli etekler, günümüzde modern ve feminen bir stil tavrının kapısını aralıyor.


Gece veya gündüz kombinlerinde, eğlenceli buluşmalarda veya şık bir akşam görüşmesinde tercih edebileceğiniz pileli etek modelleri her tarza kolayca uyum sağlamayı başarıyor. Dolabına hareket ve yenilik katmak isteyenleri buluşturan bu stil için kombin önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız sizi harika beş fikirle baş başa bırakıyoruz.


Lise Stilini Tarzınıza Uyarlayın; Lise günlerine döneceğiniz eğlenceli bir kombin için ihtiyacınız olan tek şey pileli bir mini etek! Enerjik ve çekici bir stil tavrını gözler önüne seren bu kombinde tarzınıza ışık tutacak parçalar bir araya geliyor. Pileli mini etek, dar kesim uzun kollu gömlek, makosen ayakkabılar, fiyonk detaylı bir toka ve renkli çoraplarla tamamlanan bu kombin lise anılarınızı canlandırırken bugünkü stilinize etkileyici bir dokunuş yapacak. Kolej stilinin altın parçalarına ev sahipliği yapan bu kombini dilerseniz okul günlerinde dilerseniz de dinamik hissetmek istediğiniz günlük rutinlerinizde tercih edebilirsiniz.


Blazer Ceketle Tamamlanan Şıklık; Pileli etekleri ofis tarzınıza eklemek bu sezon yaptığınız en doğru seçimlerden biri olacak. İş günlerinize konforlu bir parça olarak eklenecek bu tasarımlar farklı boy ve tarzlarla kombininizi tamamlayacak. Uzun, midi veya mini boylarıyla ceket takımlarınıza hareket katan pileli etek stilini dilerseniz topuklu çizme ve şık bluzlarla da tamamlayabilirsiniz. Gri, siyah, beyaz ve sezonun favori rengi bordonun çok yakıştığı pileli etekler ikonik bir ofis stili yaratmak isteyen her kadına ilham olmayı başarıyor.


Hem diz üstü hem de maksi boy pileli eteklerin ön planda olduğu bohem stilde belinizi ortaya çıkaracak kemer detayları göze çarpıyor.
Hem diz üstü hem de maksi boy pileli eteklerin ön planda olduğu bohem stilde belinizi ortaya çıkaracak kemer detayları göze çarpıyor.

Cozy ve Çekici Bir Görünüm; Çabasız şıklığı pileli eteklerle görünümünüze yansıtmaya ne dersiniz? Basic tişört ve sweatshirtlerle tamamlandığında cozy bir havaya bürünen pileli etekler günün her anında size eşlik edebilir.

Relax havası ve çekici duruşuyla girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çekecek bu kombin şıklığı ve konforu aynı anda deneyimlemek isteyenlerin favorisi.


Parti Dolabınıza Hareket Katın; Hafif ve ışıltılı görünümüyle gece kombinlerinin vazgeçilmezi olmayı başaran saten kumaşlar pileli etek modellerine de çok yakışıyor. Kalın kemerlerle ve deri görünümlü ayakkabılarla birlikte çekici bir duruş sergileyen bu modeller özellikle midi boy kalıplarla karşımıza çıkıyor. Sezonun favori teması leopar trendinin örneklerini de görebileceğiniz bu parçalar hem dekolteli ve pencere detaylı bluzlarla hem de salaş gömleklerle birlikte tamamlanıyor. Stilini zamansız kılmak isteyen kadınlar için doğru seçim olan pileli etekler iddialı ve cesur havasıyla parti ruhunu kombininize yansıtıyor.


Diz üstü çorap, kalın topuklu bir sneaker, sırt çantası ve uzun kollu tişörtlerle birlikte günlük giyim dolabınızı renklendirecek bu parçalar oversize kesimlere de çok yakışıyor.
Diz üstü çorap, kalın topuklu bir sneaker, sırt çantası ve uzun kollu tişörtlerle birlikte günlük giyim dolabınızı renklendirecek bu parçalar oversize kesimlere de çok yakışıyor.

Bohem Tarafınızı Ortaya Çıkartın; Dolabınıza ekleyeceğiniz uzun bir pileli eteğin stilinize bohem bir hava katabileceğini biliyor muydunuz? Bohem tarzın uyarlanabileceği parçalardan biri olan pileli etekler sofistike bir stil oluşturmak için en ideal parçalar arasında.

Bağlama detaylı ayakkabılar, büyük şapkalar ve halka küpelerle tamamlandığında sizleri 70’li yılların sokaklarına ışınlayan bu stil, pileli eteklerle kusursuz hale geliyor.


Doğal tonların ilk sıralarda tercih edildiği bohem kombinlerde v yaka bluzları, nakış işlemeli gömlekleri ve bebe yaka kazakları da görmek mümkün. Her kadının dolabında örneğini görebileceğimiz sofistik parçalarla zamanda yolculuk yapmanızı sağlayacak pileli etekler stilinde yeni bir heyecan arayanların ilk tercihi olacak.


Koton’un rengarenk ve birbirinden şık pileli etek modelleriyle farklı tarzda birçok stil tavrını görünümünüzle buluşturabilirsiniz. Zarafeti, şıklığı ve kaliteyi tek bir parçayla kombininize yansıtacak pileli etek modellerini günün her anında, her kombinde tercih edebilirsiniz.