{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
Modayı Koton’da Ara

Ofiste Moda Güncellemesi: Stil ve Rahatlık Dengesi

Kadın Ofis Giyim Stili

Resmi ortamlarda sweatshirtler ya da bermuda kumaş pantolonlar kombinlenmesi önerilen parçalar arasındayken hafta sonu görünümlerini blazer ceketler domine etmeye başladı.
Resmi ortamlarda sweatshirtler ya da bermuda kumaş pantolonlar kombinlenmesi önerilen parçalar arasındayken hafta sonu görünümlerini blazer ceketler domine etmeye başladı.


İster ofise gidin ister uzaktan çalışın ister hareket halindeyken müşterileriniz ve meslektaşlarınızla tanışın; ofis kombinlerinize bu sezon güncelleme geliyor! Neden mi?

Geçtiğimiz yıl online platformlarda en çok yapılan sorgular arasında “Ofiste ne giyilir? ve“İş görüşmesinde ne giyilir?” soruları ilk 10 içerisinde yer aldı. Bu sorular sosyal medya kanallarında ise şık ve farklı stil önerileriyle adeta bir ofis giyim akımı yarattı. Hal böyle olunca ofis kombinleri sokak modasını ele geçirdi, ortaya hem sokakta hem ofiste görmeye alıştığımız bir melez tür çıktı! Resmi ortamlarda sweatshirtler ya da bermuda kumaş pantolonlar kombinlenmesi önerilen parçalar arasındayken hafta sonu görünümlerini blazer ceketler domine etmeye başladı. Özellikle yelekler ve kalem etekler yeni güncellemeler ile anahtar parçalar olma yolunda ilerliyor.

Öyleyse ofis modası trendlerini merakla takip ediyor ve hala “Ofiste ne giyilir?” sorusuna yanıt arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Sizin için güncel 5 ofis trendini bir araya getirdik!


Kalem Etek ve Diz Üstü Çorap Uyumu; Yüksek bel ya da asimetrik kesim kalem etekler, ofis kombinlerini güncelleyen kilit parçalar arasında yer alıyor. Vücuda oturan formları, önden derin yırtmaçlı detayları ile 90’lar ruhunu günümüze uyarlayan kalem etekler, bu sezon diz üstü çoraplarla tamamlanıyor. Eteğiniz ile aynı renk bir bluz ya da gömlekle stilinizi bir kütüphaneci şıklığıyla tamamlayabilirsiniz. Bu kombine kalın çerçeveli gözlüklerin de eşlik etmesine izin verin.


Diğer yandan bu sezon yumuşak pastel tonları hala popülerliğini korusa da cesur ve parlak renkler yaşanan güncellemeyle ofiste kendine daha fazla yer buluyor. Özellikle metalik renkler, kobalt mavisi ve canlı yeşil tonları ofis giyiminde göze çarpıyor. Sadece profesyonel görünmekle kalmayıp aynı zamanda enerjik ve dinamik bir izlenim bırakan canlı renklerin rakibi ise antrasit ve gri denilebilir. Oversize kesim blazerler, triko kazaklar ve palazzo pantolonlar gri rengin hakimiyetinde en sevilen ofis kombinleri arasında!

Oversize kesim blazerler, triko kazaklar ve palazzo pantolonlar gri rengin hakimiyetinde en sevilen ofis kombinleri arasında!
Oversize kesim blazerler, triko kazaklar ve palazzo pantolonlar gri rengin hakimiyetinde en sevilen ofis kombinleri arasında!

Asimetrik Detaylarla Fark Yarat; Yelekler ve süveterler ise ofis trendinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Özellikle kış ayları için kalın triko yelekler kalem eteklere ve palazzo pantolonlara kolayca uyum sağlıyor. Polo yaka sweatshirtler ise kış beyazı denilen bej ve ekru tonları ile trikolara alternatif oluşturuyor.

Asimetrik kesimli etekler, bluzlar veya ceketler de sıradanlıktan uzaklaşmanıza ve ofiste fark edilmenize yardımcı oluyor. Özellikle birkaç sezondur favoriler arasında olan yelek modellerini farklı yakalarda veya asimetrik şekillerde seçerek, bu trende gerek günlük kombinlerinizde gerek ofiste ya da okulda kolayca adapte olabilirsiniz.


Vatkalılar Aramızda!; Vatkalı, sivri geniş yakalı gömlekler de ofis modasını güncel hale getirmenin en pratik yolu olarak ön plana çıkıyor. Vatkalı uzun kollu gömlekleri ister baklava desenli süveteriniz içine ister triko hırkaların içine giyebilirsiniz. İddialı aynı zamanda konforlu ve net bir stil tavrı sergileyeceğinize emin olun.

Geometrik şekiller ve etnik desenler ise gömlek ya da bluz seçiminizde görünümünüze dinamizm katan unsurlardan biri olacak. Gözü yormayan, genellikle kontrast renklerde kendine yer bulan desenler; blurlu çiçek formları, soyut geometrik şekiller ile siluetinize sofistike bir hava katacak. Diğer yandan yılların eskitemediği zebra ve leopar desenli giyim parçalarından vaz geçemiyorsanız bu sevginizi fularlarınızla ofis kombininize dahil edebilirsiniz.


Vatkalı uzun kollu gömlekleri ister baklava desenli süveteriniz içine ister triko hırkaların içine giyebilirsiniz. İddialı aynı zamanda konforlu ve net bir stil tavrı sergileyeceğinize emin olun.
Vatkalı uzun kollu gömlekleri ister baklava desenli süveteriniz içine ister triko hırkaların içine giyebilirsiniz. İddialı aynı zamanda konforlu ve net bir stil tavrı sergileyeceğinize emin olun.

Rahatlık Olmazsa Olmaz; Tüm yeni güncellemelere karşın ofis modası ve günlük giyime nüfuz eden parçalar konfor unsurundan uzaklaşmıyor. Esnek kumaşlar, modern kesimler ve rahat giyim deneyimi ofis modasının olmazsa olmazların başında geliyor. Ofis giyim parçalarında elastik bel detayları, geniş paça pantolonlar ve rahat kesimli bluzlar hem şıklığı hem de konforu bir araya getiriyor. Havuç kesim pantolonlarınızı renk kontrastlı ya da çizgili crop tişörtler ya da crop gömleklerle eşleştirmekten çekinmeyin!


Aksesuarların Gücü Adına; Büyük ve gösterişli takılar uzun süredir gündemimizdeydi. Ofis modasına da sirayet eden kalın halka küpeler, büyük zincir kolyeler “ofiste ne giyilir?” sorusunun en net cevabı olabilir. Bunun yanı sıra büyük küpeler ve peş peşe sıralanmış bileklikler bu sezon oldukça dikkat çekiyor. Zevkinize göre seçeceğiniz gümüş ya da altın renkli takılar her kombine şık bir şekilde entegre oluyor.

Ayrıca kombinlerinizi büyük deri görünümlü kemerlerle taçlandırabilir, alt kısmı yuvarlak veya oval, üst kısmı ise düz olan bowler çanta tasarımları ile stilinize retro bir hava katabilirsiniz.

Koton kadın ofis giyim koleksiyonunda her tarza, her stile uygun sayısız seçenek var. Modaya uygun kombinlerle tarzınızı Koton ile yeniden tanımlayın!